Eurocargo 4×4

EUROCARGO 4X4 – UMULIG AT STOPPE!

IVECO Eurocargo fås også med permanent firehjulstræk, en bruttovægt på 11,5 og 15 tons og akselafstande fra 3240 til 4150 mm.

Eurocargo 4×4 leveres med dagførerhus eller soveførerhus og er standardudstyret med trækøje og specialbeskyttelse til terrænkørsel: Kofangere af stål, forlygtegitter, kølerbeskytter og kabine-trin, der kan trækkes ind. Den fås med enten parabolaffjedring eller semielliptiske bladfjedre og med enkelt- eller dobbelthjul.

OP TIL 280 HK KLARER UDFORDRINGER I ETHVERT TERRÆN

Eurocargo 4×4 fås som standard med Tector 7-dieselmotorer i effektvarianter fra 220, 250 til 280 hk og 6-gears manuel gearkasse – evt. med  integreret PTO. Men du kan også få den i en version med automatisk gearkasse, der gør det endnu nemmere at manøvrere i tæt bytrafik.

Drivakslerne er udstyret med dobbelt reduktion og effektiv kontrol med hvert enkelt hjuls vejgreb via tre langsgående differentialer med spær, der betjenes af føreren og sikrer solidt fodfæste selv på byggepladser eller under forhold med meget dårligt føre. Et elektro-pneumatisk system frakobler låsene automatisk, når lastvognens hastighed når op over 25 km/t.

Den imponerende styrevinkel (40-48 grader afhængig af dækmontering) sikrer manøvredygtighed på selv de snævreste byggepladser midt i byen.

Bestil en prøvetur og oplev styrkerne!

Læs mere på: https://www.iveco.com/denmark/produkter/pages/4×4-ny-eurocargo.aspx