S-way

EN DRØM FOR DIN VIRKSOMHED OG CHAUFFØR DØGNET RUNDT

IVECO S-WAY har fået et nyt førerhus, endnu mere fremragende brændstoføkonomi, endnu mere avanceret teknologi og endnu flere muligheder for elektronisk kommunikation. Derfor er den en suveræn vinderløsning, der gør din virksomhed ekstra konkurrencedygtig og reducerer både dine daglige udgifter og de totale ejeromkostninger i hele køretøjets levetid.

IVECO S-WAY er en 100% opkoblet lastbil, der åbner en ny æra inden for flådestyring og trivsel om bord i lastbilen. Dens avancerede tilslutningsmuligheder holder chaufføren i konstant kontakt med sin flådemanager, IVECOs specialistteam og forhandlernettet.

Her har du maksimal effektivitet, uanset hvor turen går hen.

ET GODT HJEM, NÅR DER ER LANGT HJEM

Ud over at have potentiale til at blive din virksomheds bedste investering, har S-WAY også alle odds til at blive enhver chaufførs drømmelastbil, for den er designet til at opfylde selv de mest kræsne medarbejderes behov og gøre det hyggeligt at overholde køre/hviletidsbestemmelserne.

Førerhuset er rummeligt og fyldt med komfortable løsninger og avancerede teknologier. Her kan enhver chauffør indrette sit personlige hjem, som gør det lettere at være langt væk hjemme fra.

Bestil en prøvetur og oplev styrkerne!

Læs mere på: https://www.iveco.com/denmark/produkter/pages/ny-iveco-s-way-2019.aspx

LÆS MEGET MERE

Find alle informationer om din virksomheds nye, rullende medarbejdere.