X-way

X-WAY KAN DET HELE – BÅDE OFF- OG ONROAD

X-WAY har segmentets højeste nyttelast og kombinerer IVECOs landevejsbilers brændstofeffektivitet og sikkerhedsteknologier med de legendariske offroad-styrker fra de mest robuste versioner.

Drivlinjen har gennemgået en komplet rekonstruering fra A-Z. Med ny elektrisk/elektronisk arkitektur, ny transmission samt ny bagaksel og affjedring. Den har fået den nyeste generation af forudseende GPS-funktioner og kan proaktivt arbejde på at forbedre effektiviteten, brændstoføkonomien og bæredygtigheden undervejs.

X-Way kan bygges til opfylde dine specifikke behov, og alle de nye funktioner og opgraderinger maksimerer produktiviteten og rentabiliteten i din virksomhed. Her kan du se nogle eksempler på, hvor X-Way er på hjemmebane:

PÅ DE LANGE STRÆK I IND- OG UDLAND

X-Way XP er udviklet til langdistancekørsel og udstyret med brændstofbesparende løsninger som SMART EGR, optimeret bagtøjsudveksling, øko-dæk og de nye tjenester for brændstofrådgivning. Den er også udstyret med det forudseende IVECO HI-CRUISE GPS-køresystem, der minimerer forbruget og transporttiden ved at optimere kørehastighed, gearskift og eco-roll.

IND OG UD AF BYERNE

IVECO X-Way er suveræn til alle kommunale opgaver, lettere bygge- og anlægsarbejder og distributionskørsel og kan leveres med et bredt sortiment af motorer i forskellige effektklasser – alle med lave emissioner og højt drejningsmoment for maksimal trækkraft og lavt forbrug.

På komfortsiden kan du vælge mellem to veludstyrede førerhuse: HI-STREET til kortere distancer og HI-ROAD, der er en perfekt rejsekammerat på de mellemlange ture.

TRANSPORT AF FARLIGT GODS

Når det handler om specialopgaver, er X-Way udstyret med teknologiske løsninger til vægtoptimering og opfyldelse af de strenge krav i ADR-konventionen. IVECOs HI-SCR-system giver X-Way en særlig fordel: Uden aktiv regenerering og med lavere udstødningstemperatur er den ideel til områder med restriktioner som fx lufthavne, skibe, tunneler, raffinaderier og brændstofterminaler.

Kontakt os og få meget mere at vide om alle dine muligheder med den store, stærke X-Way familie.

Læs mere på: https://www.iveco.com/denmark/produkter/pages/stralis-x-way-on-off-road.aspx

LÆS MEGET MERE

Find alle informationer om din virksomheds nye, rullende medarbejdere.