IVECO EUROCARGO – ALSIDIG

Holdbar, effektiv, manøvredygtig og alsidig: Eurocargo er den perfekte lastbil til opgaver i bymiljøer og til lokale opgaver. Med alt lige fra bykuréropgaver til affaldsindsamling, gaderengøring, vejservice og containerkørsel kan modellen opfylde alle behov. Kabinebredden (2,1 m), den store styrevinkel (52 grader) og klassens bedste vendediameter (knapt 11 m for varianten med en akselafstand på 2.790 mm) gør den til den bedste partner for din virksomhed.

Eurocargo fås også som en 4×4 model med Tector 7-motorer med 220 og 250 til 280 hk kombineret med 6-trins manuelle gearkasser. Det er muligt at integrere et kraftudtag i gearkassen. Eurocargo 4×4 kan også bestilles med automatisk gearkasse.

Kontakt din lokale forhandler for tilbud og prøvekørsel

IVECO EUROCARGO – ALSIDIG

IVECO S-WAY – den bæredygtige miljøforkæmper

IVECO S-WAY er den tunge lastbil, der udgør den perfekte rejseledsager for føreren, den ideelle forretningsløsning for flådeejeren og er en bæredygtig miljøforkæmper.

Den tager førernes arbejdsforhold og komfort til et nyt niveau med det nye førerhus, der er designet med førernes behov for øje, hvilket giver et rummeligt og gennemtænkt miljø fuldt af komfortudstyr og avancerede funktioner i kombination med den nye stemmeassistent IVECO DRIVER PAL.

Lastbilen er et pragteksempel på brændstofeffektivitet og lave samlede ejeromkostninger, hvilket giver flådeejerne fremragende værdi og effektivitet for pengene.

IVECO S-WAY fås naturligvis også med biogas – som optimerer fordelene ved det mest miljøvenlige brændstof for at forbedre luftkvaliteten ved at udlede færre partikler og mindre NO2 samt reducere klimaforandringerne ved at mindske CO2-emissionerne med 95 %, når der anvendes biogas. Og du kan køre rigtigt langt på en enkelt tank – helt op til 1.600 km.

Kontakt din lokale forhandler for tilbud og prøvekørsel

IVECO S-WAY – den bæredygtige miljøforkæmper

IVECO X-WAY – med den bedste nyttelast

IVECO X-WAY giver dig masser af fleksibilitet til at skræddersy køretøjet til dine specifikke behov. Med sin opgavebaserede tilgang, HI-TRACTION-systemet og offroadegenskaber tilbyder X-WAY en perfekt kombination til enhver opgave med garanteret høj produktivitet hele vejen ud til byggepladsen.

Lastbilen sætter nye standarder for lettere terrængående opgaver med den bedste nyttelast for Super Loader-versionen til betonblandere, som har markedets laveste egenvægt.

IVECO X-WAY er udstyret med IVECO WAY-seriens mest avancerede funktioner til langturskørsel: Det nydesignede førerhus tager sikkerhed, komfort og brændstofeffektivitet til et helt nyt niveau, mens de avancerede tilslutningsmuligheder introducerer en række tjenester, der er designet til at lette førerens hverdag og maksimere køretøjets driftstid.

Kontakt din lokale forhandler for tilbud og prøvekørsel

IVECO X-WAY – med den bedste nyttelast

IVECO T-WAY – til de sværeste opgaver

IVECO T-WAY er køretøjet til de hårdeste opgaver under de mest ekstreme betingelser. Med sin perfekte kombination af robusthed, driftssikkerhed og komfort er den designet til at opfylde dine krav og overgå alle dine forventninger med hensyn til produktivitet, nyttelast og sikkerhed. Med chassisrammens og komponenternes velkendte robusthed er den bygget til at kunne udføre ekstreme opgaver uden for almindelig vej med en markedsførende totalvægt på 40 t.

Kontakt din lokale forhandler for tilbud og prøvekørsel

IVECO T-WAY – til de sværeste opgaver