Nyhed
Nyt iveco magasin er nu på gaden med masser af godt nyt til dig og miljøet

Nyt iveco magasin er nu på gaden med masser af godt nyt til dig og miljøet

Hos IVECO gør vi alt for at sikre, at både vores kunder og miljøet går en lysere tid i møde.

Vores nyeste modeller, den nye IVECO Daily og den helt nye IVECO S-WAY er fyldt med højteknologiske løsninger, der gør det lettere for både miljøet, chaufføren, virksomheden og de kommende generationer at møde fremtidens udfordringer.

Begge nyheder har markedets mest avancerede og miljø-skånsomme motorteknologi, og som pionerer inden for CNG/LNG giver vi dig mulighed for at vælge naturgas-motorer, der forurener minimalt og som giver S-WAY hele 460 HK og 1.600 kilometers rækkevidde.

Alle vores køretøjer er designet med føreren i fokus, og de nyeste konnektivitetssystemer sørger for, at både føreren og virksomheden derhjemme har 100% styr på, hvordan hver eneste af firmaets IVECOer har det. De fortæller også, hvordan du kan optimere driftssikkerheden og økonomien og hvornår det er tid til et værkstedsbesøg.

Og apropos værkstedsbesøg, så forærer vi dig lige nu et gratis vintertjek med kontrol af lys, udsyn og andre vigtige funktioner, så du er sikker på, at din IVECO er klar til at køre sikkert igennem den kolde, mørke og våde årstid.

Læs også om fine tilbud på reservedele og tilbehør, vores topprofessionelle teknikere og værksteder i Danmark og udlandet og meget, meget mere.

God fornøjelse.

Læs det nye IVECO & YOU MAGASIN