Nyhed
Den nye daily – spændende muligheder for din virksomhed

Den nye daily – spændende muligheder for din virksomhed

Den nye Daily er parat til at vise sine styrker og demonstrere, at her går ydeevne og driftssikkerhed hånd i hånd med imponerende brændstoføkonomi og lave ejeromkostninger.  Det har altsammen en positiv effekt på din virksomheds rentabilitet. Og  med en hidtil uset konnektivitet sætter den overliggeren meget højt og åbner døren til en ny verden af serviceydelser, der er skræddersyet til din virksomhed og hjælper dig med at opfylde kundernes krav. Desuden får du en imponerende række af assistentsystemer og avanceret data-management, der både øger komforten for personen bag rattet og overblikket for dén, der administrerer din virksomheds biler og transportopgaver.

SIKKER TRANSPORT UDEN STRESS

Nødbremsesystemet AEBS med City Brake PRO forhindrer effektivt kollisioner ved hastigheder under 50 km/t og giver betydeligt mindre påvirkning ved sammenstød med højere hastigheder. Med City Brake PRO forhindres også ulykker med langsomme trafikanter (5 km/t).

Kø-assistenten overvåger konstant den forankørende ved langsom kørsel med mange stop. Og i samarbejde med kø-assistenten sikrer den adaptive fartpilot både optimal hastighed og sikker afstand til den forankørende, mens den proaktive vejbane-assistent sørger for, at din Daily bliver på rette spor.

Ved kraftig sidevind hjælper sidevindsassistenten med at sikre tryg kørsel i åbent terræn og over broer. Den nye Daily hjælper også sin chauffør ved udfordrende kørsel i kuperet terræn med Hill Descent Control, der sørger for langsomme og sikre nedkørsler på stejle veje , og Traction Plus systemet sikrer solidt fodfæste på strækninger med  sand, mudder og sne.

KOMFORT SOM I EN PERSONBIL. HELT SERIØST!

Bag rattet i den nye Daily får du førsteklasses komfort med ekstra god benplads og en oplevelse af, at du kører en agil personbil. Det  lækre læder-multifunktionsrat kan justeres  både i højde- og længderetning og  den elektroniske servostyring er super præcis at arbejde med. Og sammen med den elektroniske håndbremse, gør styretøjets  „City Mode“ kørsel i byområder så nem, at du skal bruge 70% mindre kraft for at manøvrere rundt i midtbyens snævre gader. 

Det nye instrumentpanel har et digital-display med høj opløsning, der er super brugervenligt og har intuitiv betjening af alle vigtige indstillinger og funktioner.

Det nye  Hi-Connect infotainment-system med stemmestyring giver føreren mulighed for at spejle sin mobil med Apple Car Play og Android Auto™ og benytte sine apps nemt og sikkert. Systemet har en skærm på  7” med DAB-Radio, bakkamera-display, TomTom® navigationssystem og IVECOs Driving Style Evaluation System, der giver chaufføren værdifulde  oplysninger undervejs.

BRANCHENS STÆRKESTE SERVICENETVÆRK

Også når det handler om konnektivitet er den nye Daily helt unik. Med realtids-data kan IVECO s specialister maksimere køretøjets oppetid med proakttive diagnoser, forebyggende tjek og effektiv planlægning af service- og vedligeholdelsesarbejder. Den innovative Remote Assistance Service gør det desuden muligt at udføre ændringer i bilens elektroniske data og diagnose-indstillinger og  opdatere dens software via signaler „i skyen“ – det mindsker antallet af stop på værkstedet.

Den nye Daily byder også på telematik-løsninger, der hjælper ejeren/chaufføren og flådeadministratoren med at optimere effektiviteten, og via MyDaily portalen på web og App, kan man bl.a. overvåge og analysere køretøjets ydeevne og brændstofforbrug.

Flådeadministratoren kan desuden udnytte den nye Dailys „Verizon Connect“ system, der reducerer driftsomkostningerne via optimeret navigation, moderne motor-diagnostik og rapportering i realtid.

Nu vi taler om driftsomkostninger har den nye Daily et par ekstra esser i ærmet: Den elektronisk styrede, variable turbinegeometri , den nye, intelligente 220 A dynamo (12V) og de specialkonstruerede dæk med ekstrem lav rullemodstand giver op til 10% brændstofbesparelse i bymæssige områder. Kunder, der allerede har et flådeadministrationssystem, kan via webinterface integrere data fra den nye Daily i deres eget system.